Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Remek napot zártunk. Csütörtökön a Tiszavirág Sportuszodában fogadtuk a Honvéd együttesét, és mind a három csapatunk megnyerte a meccset. Szép csütörtök volt ez számunkra.

A gyerek korosztály kezdett. Méghozzá parádésan, hiszen jöttek a gólok, hátul stabilak voltunk, jól zártunk, így a harmadik negyed elején már 8-1-re is vezettünk. Azonban egy pillanatra nem figyeltünk, ezt pedig a Honvéd könyörtelenül kihasználta, fokozatosan dolgozta le a hátrányát, és feljöttek 10-9-re. Az utolsó gól a miénk volt, így Páll Bence együttese 11-9-re nyert.

A serdülők sem adtak esélyt a fővárosaiknak. Kézben tartották a meccset, így minden negyedben sikerült növelni az előnyünket, ellenfelünk nem tudta velünk tartani a lépést. A végén Lehmann István csapata magabiztosan szerezte meg a 3 pontot.

Az ifik zárták a napot. Az első két negyedre nem lehetett panasz, elől és hátul is úgy játszottunk, ami mindenképpen biztató volt. A harmadik negyedben kaptunk egy figyelmeztetést, így az utolsó nyolc percet újból megnyomtuk, végül 15-10-re nyertünk.

SZVPS vs Honvéd 15-10 (4-2, 2-0, 3-4, 6-4)
SZVPS: Gyovai – Leinweber O. 5, Varga M. 1, Horváth V. 1, Molnár M. 1, Pörge Zs. 3, Molnár H. 1. Csere: Komlódi, Körmendi, Körtvélyessy 3, Báthory, Kozma, Seres. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

SZVPS vs Honvéd 11-9 (2-1, 5-0, 2-4, 2-4)
SZVPS: Mód L. – Holczer, Makán 2, Gedra B. 5, Pörge R. 3, Erdős, Bakó. Csere: Leinweber D., Darvasi, Arnold 1, Laczi, Szeberényi, Tremmel D. Vezetőedző: Páll Bence.

SZVPS vs Honvéd 12-6 (3-1, 2-1, 4-2, 3-2)
SZVPS: Vadkerti – Oláh, Lalia 5, Agócs 2, Dudás, Mucsi, Komlódi 4. Csere: Kovács 1, Juhász, Tatár Cs., Leinweber B., Melkuhn, Gedra B. Vezetőedző: Lehmann István.