Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Mindhárom korosztályos csapatunk megnyerte az Eger elleni meccsét. 

Gyermek

KomplexLabor SZVPS-Eger 12-3 (3-0, 1-2, 5-0, 3-1)
KomplexLabor SZVPS: Csontos – Juhász, Szeberényi 1, Leinweber D. 4, Erdős 5, Varga D., Tremmel D. Csere: Ágoston 1, Papp, Szalma, Ábrahám-Engi, Hollós, Farkas, Szabó, Kucsera 1. Vezetőedző: Bíró Dániel.

Bíró Dániel vezetőedző: – Mesebeli volt a rajtunk, aztán kicsit szívbajos a folytatás. Egy negyedbe telt, mire kikecmeregtünk a magunknak ásott gödörből. A fiúk második félidőbeli védekezése elismerést érdemel, és elől is tetszetős akciókat vezettek. Boldogan mondhatom: rászolgáltak a győzelemre, amiért mindenki nagyon sokat tett.

Ifjúsági

KomplexLabor SZVPS-Eger 14-3 (3-0, 2-0, 3-1, 6-2)
KomplexLabor SZVPS: Magony – Leinweber O. 2, Varga M. 2, Horváth V. 2, Molnár M. 2, Pörge Zs. 2, Molnár H. 2. Csere: Komlódi, Körmendi, Báthory 2, Lalia, Kozma. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

Juhász Zsolt vezetőedző: – Gratulálok a fiúknak a győzelemhez. Védekezésünk jól működött, kapusaink és a blokkok is a helyén voltak. Támadásban viszont sokszor pontatlanok, és könnyelműek voltunk, de ez betudható a fáradságnak.

Serdülő

KomplexLabor SZVPS-Eger 9-8 (3-0, 4-3, 2-2, 0-3)
KomplexLabor SZVPS: Hídvégi – Oláh 1, Agócs 2, Lalia 1, Balog 1, Gedra 2, Komlódi 2. Csere: Makán, Leinweber B., Pörge R., Erdős, Juhász. Vezetőedző: Lehmann István. 

Lehmann István vezetőedző: Nagyon jól és fegyelmezetten kezdtünk. Ennek meg kellett volna hoznia a kellő magabiztosságot, de sajnos a végére mi bizonytalanodtunk el. Örülök a győzelemnek és gratulálok a Fiúknak!