Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

SZVPS-Honvéd 11-14 (4-3, 4-4, 3-2, 0-5)
Komjádi Kupa, döntő, Budapest, Komjádi Béla uszoda.
SZVPS: Danka – Leinweber O. 3, Sziládi 3, Bóbis 2, Horváth V., Pörge Zs., Kasza. Csere: Körmendi, Klár 1, Báthory 1, Molnár H., Kozma, Molnár M. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

Hatalmasat küzdöttünk, végül vereséget szenvedtünk a Honvéd ellen a Komjádi Kupa döntőjében. A harmadik negyed után még nálunk volt az előny, de az utolsó nyolc percet jobban bírta ellenfelünk, így legyőztek bennünket.

Parádésan kezdtünk, 3-0-ra és 4-1-re is vezettünk. A fővárosiak azonban egy pillanatra sem adták fel, előbb egyenlítettek, majd a második nyolc percben átvették a vezetést. Ez felébresztett bennünket, sikerült a félidőben visszavenni a vezetést. Danka Benedek remekelt a kapuban, elől pedig jöttek a gólok, így sikerült ismét két találattal meglépnünk, 11-9. Többször is növelhettük volna az előnyünket, azonban nem éltünk vele, sőt, az utolsó negyedben Leinweber Olivér is kipontozódott, így egyik legfontosabb emberünket veszítettük el. A Honvéd pedig lendületbe jött, és nem hagyott esélyt nekünk, így a végén 14-11-re nyerték a meccset, nekünk a tavalyi bronzérem után az ezüst jutott.