Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Az I. osztályú utánpótlás bajnokságban Egerben szállt harcba a bajnoki pontokért az SZVPS. A ifik és a serdülők hatalmas csatában nyerték meg a meccsüket, és szerezték meg a három pontot. A gyermek együttes hatalmas hajárt nyitott, volt esélye a pontszerzésre, de végül vereséget szenvedtek.

Serdülő országos bajnokság, A1 csoport, 8. forduló, Eger.
Tigra-ZF-Eger-SZVPS 8-10 (0-2, 3-3, 3-1, 2-4)
SZVPS: Vadkerti – Lalia 3, Agócs, Dudás, Balog, Komlódi 1, Oláh 2. Csere: Kovács, Tatár Cs., Tremmel 1, Mucsi 1, Melkuhn 2, Gedra B. Vezetőedző: Lehmann István.
Lehmann István: – Igazi CSAPATKÉNT játszva, lélekemelő győzelmet arattunk! Az ilyen sikerekből kell tovább építkeznünk!

Gyermek országos bajnokság, A1 csoport, 8. forduló, Eger.
Tigra-ZF-Eger-SZVPS 13-11 (4-1, 3-4, 4-4, 2-2)
SZVPS: Mód L. – Holczer, Makán, Gedra B. 7, Laczi 1, Bakó, Erdős 1. Csere: Arnold, Nagy B. 2. Vezetőedző: Páll Bence.
Páll Bence: – Az álmos kezdés megbosszulta magát. Óriásit küzdött a csapat, de nem sikerült a fordítás. Kiemelném Gedra Boti teljesítményét, aki igazi vezérként vette hátára a csapatot ebben a küzdelemben.

Ifjúsági országos bajnokság, A1 csoport, 8. forduló, Eger.
Tigra-ZF-Eger-SZVPS 8-9 (2-3, 2-2, 2-3, 2-1)
SZVPS: Magony – Leinweber O. 3, Varga M., Molnár M., Pörge Zs. 3, Báthory 1, Molnár H. 1. Csere: Gyovai (kapus), Seres, Körmendi, Horváth V., Kozma, Lalia. Vezetőedző: Juhász Zsolt.
Juhász Zsolt: – Gratulálok a fiúknak, Egerben mindig nagy dolog, és nagy öröm nyerni. A játékunk továbbra is döcög. Támadásban nagyon sok helyzet maradt ki, nem voltunk elég élesek. Dolgozunk tovább!