Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

 

Elkezdődött az I. osztályú utánpótlás bajnokság. Itthon nyitottuk a 2023-2024-es szezont. Az ifik és a serdülők magabiztosan nyertek, a gyermek korosztály büntetőkkel szenvedett vereséget. 

Ifjúsági: KomplexLabor SZVPS vs AVUS 20-4 (5-0, 6-1, 6-1, 3-2)
Gólszerzőink: Varga M. 4, Leinweber O. 3, Pörge Zs. 3, Komlódi 2, Gedra B. 2, Báthory 2, Kozma, Dudás, Németh, Körmendi.

Serdülő: KomplexLabor SZVPS vs AVUS 21-5 (5-1, 6-0, 6-2, 4-2)
Gólszerzőink: Gedra B. 5, Agócs 3, Oláh 3, Makán 2, Komlódi 2, Balog, Lalia, Pörge R., Kovács, Erdős, Leinweber B.

Juhász Zsolt vezetőedző: – Gratulálok a fiuknak. Örülök a sok gólszerzőnek. A tempónk és a lefordulások tagozódása nagyon tetszett. Dolgozunk tovább keményen. Hajrá, Szeged!

Lehmann István vezetőedző: – Jól játszottunk, de elmondtam a fiúknak, hogy a mérkőzés elején nem voltunk kellően feszesek és ezen javítanunk kell! A második negyedtől rendben voltunk ezen a téren is!

Gyermek: KomplexLabog SZVPS vs AVUS büntetőkkel 12-14 (4-1, 1-4, 3-2, 2-3)
Gólszerzőink: Erdős 5, Leinweber D. 4, Papp 2, Tremmel.

Bíró Dániel vezetőedző: – Nagyon jól, fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, de a második negyedben támadásban és védekezésben is lassúak voltunk, számos ki nem kényszerített hibát vétettünk, s ezzel felhoztuk az ellenfelet. A folytatásban is sok eladott labdánk volt, könnyű gólokat lövettünk a szombathelyiekkel. Ami örömteli volt, hogy végig küzdöttünk, hittek a fiúk egymásban, így sikerült döntetlenre menteni a találkozót. A büntetöpárbajban ezúttal nem volt szerencsénk.