Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Az I. osztályú utánpótlás bajnokság második fordulójában idegenben, Kecskeméten szerepeltek csapataink. Az ifik magabiztosan nyertek, a gyermek büntetők után diadalmaskodott. A serdülők szoros meccsen maradtak alul. 

Csapataink legközelebb október 1-én a Tiszavirág Sportuszodában az Eger ellen mérkőznek. 

Ifjúsági:

Kecskeméti Sportiskola-KomplexLabor SZVPS 8-14 (2-6, 1-2, 3-5, 2-1)

Gólszerzőink: Pörge 3, Molnár M. 3, Molnár H. 2, Horváth 2, Báthory 2, Leinweber O. 1, Gedra B. 1.

Juhász Zsolt vezetőedző: – Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Sajnos ma elől és hátul is nagyon közepesen pólóztunk, ennek persze tudom az okát, de tanulnunk kell a hibákból. Megyünk tovább a kijelölt utunkon előre. Hajrá, Szeged!

Serdülő:

Kecskeméti Sportiskola-KomplexLabor SZVPS 6-5 (2-1, 2-1, 0-1, 2-2)

Gólszerzőink: Lalia 2, Agócs 2, Gedra.

Lehmann István vezetőedző: – Csalódott vagyok az eredmény miatt. Küzdöttünk, de nem volt ritmusa a támadásainknak. A védekezés rendben volt, de elől nagyon gyámoltalanok voltunk.

Gyermek:

Kecskeméti Sportiskola-KomplexLabor SZVPS büntetőkkel: 14-15 (3-1, 1-2, 2-2, 1-2, 7-8)

Gólszerzőink: Erdős 5, Leinweber D. 4, Szeberényi 2, Papp 2, Tremmel D., Varga D.

Bíró Dániel vezetőedző: – Ismét bebizonyították a fiúk, hogy a végsőkig képesek küzdeni. Három elkerülhető gólt kaptunk az elején, ezért végig kapaszkodnunk kellett. Ez sokat kivett a csapatból, így nem véletlen, hogy támadásban többször rosszul döntöttünk. Mindenek ellenére még a rendes játékidőben sikerült utolérnünk a Kecskemétet, ami meghozta gyümölcsét. A szétlövésnél Fortuna kegye ezúttal mellénk szegődött, s ez megérdemelt mosolyt csalt mindannyiunk arcára.