Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Vasas-SZVPS KomplexLabor 10-8 (3-5, 1-0, 2-2, 4-1)
Ifjúsági nyolcas döntő, bronzmérkőzés, Budapest, Hajór Alfréd uszoda.
SZVPS KomplexLabor: Magony – Leinweber O. 2, Horváth V., Molnár M., Pörge Zs. 2, Báthory 1, Molnár L. Csere: Körtvélyessy 2, Varga M. 1, Meleg, Körmendi, Komlódi, Kozma. Vezetőedző: Juhász Zsolt

Bronzmeccs várt ránk az ifjúsági nyolcas döntő vasárnap kora délután. Jól kezdtünk, Báthory Balázs révén szereztünk vezetést, jött is a taps a lelátóról. A 3. percben egy remek védekezés után Pörge Zsombor bombázott a kapuba, 2-0.  Ezután szépített a Vasas, de Leinweber Olivér büntetőből a kapuba a talált, 3-1. Jött ismét egy fővárosi találat, de Pörge remek labdájával Varga Milán fordult be centerben, így ismét 2 góllal, 4-2-re vezettünk. Lendületbe jöttünk, Körtvélyessy Vilmos előnyből vette a Vasas kapuját, 5-2. Végül még kaptunk még egy gólt, így 5-3-al zártuk az első nyolc percet.

A második negyedben egy gól született, azt az ellenfelünk szerezte, 5-4. A harmadik negyed Leinweber Olivér találatával indult. Nagyon kellett ez a gól, 6-4. A Vasas nem adta fel, egyenlített, 6-6. Pörge révén még mi dobtunk gól, így 7-6-al zárult a harmadik negyed. Az angyalföldiek ritmust váltottak, így két gólt is szereztek a befejező ütközetben. Ez pedig hatalmas lendületet adott nekik, mi pedig elbizonytalanodtunk, így ellenfelünk meglépett. Küzdöttünk, mindent megtettünk, hogy sikerüljön az egyenlítés, azonban a hajrá a Vasasé volt, így 10-8-ra legyőztek bennünket, így bronzérmesek lettek, mi pedig legjobb vidéki csapatként a negyedik helyen végeztünk, amire nagyon büszkék vagyunk.

Az #szvpscsaládnak szeretnénk megköszönni a három napon át tartó buzdítást, azt a sok szép szót, amit kaptunk.