Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Visszatért az élet az újszegedi sportuszodába, újból az összes korosztályunk edzésbe állt.

“Víz!” “Medence!” “Labda!” – csupa-csupa ilyen megállapítást hallhattunk hétfőn kora délután az újszegedi sportuszodában. Március közepén jártunk utoljára a nekünk szenthelynek számító létesítményben. Azóta nem volt edzésünk a medencében. Két hete már szárazföldön elkezdtük a gyakorlást, de csapataink legnagyobb örömére visszatérhettünk oda, ahol a legjobban érezzük magunkat.

A két legkisebb csoport volt a legfrissebb, Varga Péter és Kanalas Dávid korosztálya érkezett elsőként, és startolt el a rajtkőről, hiszen a héten főként az úszás játssza a főszerepet. Ami fontos, hogy minden egészségügyi előírást betartunk, és a gyerekek szülői engedéllyel jönnek hozzánk edzeni

De ami a lényeg: mindenki boldogan, mert nagyon hiányzott már a vizes edzés, az, hogy újból abban a szerelésben legyünk, amit szeretünk. Felhúzhassuk az SZVPS-köpenyt és fürdőnadrágot.

Ezután beindult az élet, jöttek a korosztályok folyamatosan, voltak olyanok is, akik kondiedzésen is részt vettek, majd jöhetett az úszás

“Jó ég” Én március óta nem úsztam!” – jött egy megállapítás a gyerekkorosztályból, mielőtt Lehmann István a sípjába fújt volna, és elindította volna a fiúkat. “Hozzunk mentőövet?” – kérdezték nevetve a többiek. Mentőövre végül nem volt szükség, mindenki túlélte az első edzést, sőt mosolyogva ment ki az ajtón, hiszen visszatértünk! Újból edzünk!

Fotó: SZAMY:Szokodi L.