Szép karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet!

Mindig olyan jó leírni, hogy SZVPS-család! Szeretem ezt a szót, mert ez egy közösség erejét jelzi. Persze, nem csak mi vagyunk a világon az egyetlenek, akik egy igazi családot alkotnak, léteznek még ilyen klubok, de az az összetartó erő, ami minket jellemez, bizony egyedülálló. Jó ide tartozni, örülni a győzelmeknek, látni, hogy népes a kis táborunk. Szeretnek nálunk a gyerekek.

Kedves Mindenki! Kedves SZVPS-család! Nélkületek nem lehettünk sikeresek 2019-ben sem! Köszönet jár ezért mindenkinek. Nagymamának, nagypapának, édesanyának, édesapának, testvérnek, rokonnak, barátnak, szurkolónak, támogatónak, edzőknek és játékosnak. Így alkotunk egy famíliát

Ezek vagyunk mi, a Szegedi Vízipóló Suli. A munkában hiszünk, így kezdtük el építeni a klubot, amely egyre nagyobb és egyre komolyabb eredményeket tud felmutatni. Tudják, mit jó látni? Azt, hogy egy-egy OB I-es meccsen a vízben több saját nevelésű játékosunk is szerepet kap, míg a lelátón az SZVPS-fiataljai együtt ordítják: “Hajrá Szeged!” Ez volt az álmunk, hogy így működjön a szegedi a vízilabda! Van még dolgunk bőven, de ezek a pillanatok adnak erőt a folytatáshoz, ahhoz, hogy tovább erősödjünk, építsük az SZVPS-családot. Mindenkinek köszönöm a támogatást, a segítséget, a kitartást, a buzdítást!


Szép karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet!

Mód Péter elnök

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!