Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Kiválóan kezdte a 2021-2022-es bajnoki szezont az SZVPS korosztályos csapata a Délkeleti gyermek III. bajnokságban. A nyitófordulóban, a Tiszavirág Sportuszodában két meccset játszottak Varga Péter tanítványai, és mindkettőt magabiztosan megnyerték.

– Komolyan és nagy elszántsággal készültünk a szegedi fordulóra, mert nem ismertük az ellenfeleinket. Tetszett a játékosaim hozzáállása, az, hogy komolyan vették a meccseket, koncentráltak voltak, és hatékonyan védekeztek. Örültem annak is, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, azok is szerephez juthattak, akiknek eddig kevesebb jutott. Lesznek még komoly meccseink, hiszen a csoportunkban a Szentes, a Szolnok és a Békéscsaba is komoly kis csapat. Dolgozunk, edzünk keményen, hiszen egy éve múlva ez a csapat már az I. osztályú utánpótlás bajnokságban szerepel majd, így erre kell készülnünk. Most erőt gyűjtünk, gyorsítunk, fejlesztjük a taktikai repertoárunkat – nyilatkozta Varga Péter, a csapat mestere.

Csapatunk legközelebb november 13-án Békéscsabán szerepel, ekkor a Szentes, majd a Szolnok lesz az ellenfelünk.

SZVPS-Invictus Úszó és Vízilabda SC 30-0 (9-0, 7-0, 7-0, 7-0)
SZVPS: Zsoldos – Szeberényi 4, Leinweber D. 4, Erdős 6, Szalma 1, Varga D. 1, Papp L. 5. Csere: Takács D. 3, Juhász Zs. 3, Ábrahám-Engi, Buella, Szabó G. 3, Székely. Vezetőedző: Varga Péter.

SZVPS-Cívis Póló Vízilabda Egyesület 23-3 (8-0, 4-1, 7-1, 4-1)
SZVPS: Zsoldos – Szeberényi 7, Leinweber D. 6, Erdős 3, Szalma, Varga D., Papp L. 4. Csere: Fülöp-Peregi, Takács, Juhász 1, Ábrahám-Engi, Buella, Szabó G. 1, Székely 1. Vezetőedző: Varga Péter.