Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Vasárnap az I. osztályú utánpótlás bajnokságban szereplő csapataink az OSC ÚJBUDA vendégei voltak. Mindhárom korosztályos együttesünk remekelt. A gyermek- és serdülő csapat győztesen térhetett haza, remek győzelmet arattak. Az ifik hihetetlen hajrával döntetlenre mentették a meccset, végül csak büntetőkkel szenvedtek vereséget. Ez egy gyönyörű szép nap volt, minden #szvpcsalád-tag büszke erre.


OSC ÚJBUDA-Szegedi Vízipóló Suli büntetők után: 17-16 (3-3, 3-1, 5-4, 1-4, 5-4)

SZVPS: Katona Bálint – Berkó 1, Lakatos 7, Szporny, Antal 6, Mikházi Zs., Horváth V. Csere: Tanács, Savanya, Tatár B., Lengyel, Katona Barnabás. Vezetőedző: Lehmann István.

Lehmann István:
– Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz… A kapott góljaink nagy részét hatalmas egyéni hibák eredményezték. Viszont hatalmas tartásról tett tanúbizonyságot a Csapat, hogy négy és fél perc alatt, 4 gólos hátrányt ledolgozva döntetlenre hozta a mérkőzést! Az 5 méteres párbajban sajnos mi hibáztunk többet, de büszke vagyok a Fiúkra!

OSC ÚJBUDA-Szegedi Vízipóló Suli 8-9 (2-1, 1-2, 1-4, 4-2)
SZVPS: Magony – Leinweber O. 3, Meleg, Körmendi 1, Horváth V. 1, Molnár L. , Pörge 1. Csere: Gyovai (kapus), Körtvélyessy 1, Molnár B., Lengyel, Kozma, Dudás, Nagyvári. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

Juhász Zsolt: – Heroikus mérkőzésen, bravúr győzelmet arattak a fiúk a nagyszerű OSC ellen. Sikerünket a szívüknek, és a 4 perces emberhátrányban szerzett négy blokknak köszönhetjük. Most már a Kaposvár elleni meccs áll fókuszban!

OSC ÚJBUDA-Szegedi Vízipóló Suli 8-10 (2-3, 1-3, 3-3, 2-1)
SZVPS: Vadkerti – Oláh 1, Dudás 2, Mádai 2, Mikházi Á., Darvasi, Lalia 5. Csere: Tremmel, Tatár Cs., Leinweber B., Moore, Sztanó. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Kiss Csaba: – Fantasztikus volt látni azt az érett játékot amit a játékosok mutattak. Két fontos hiányzónk volt, de ez nem hatott bénítólag a fiúkra, hanem „csakazértis” hangulatot teremtett. Büszke vagyok a csapatra, Nagy fegyvertény az OSC idegenbeli legyőzése!