Öt meccset is itthon játszunk a hétvégén

Öt meccset is itthon, hazai környezetben játszunk a hétvégén. Nagy szükségünk lesz a támogatásra, a szurkolásra.

Szombaton a Szegedi Vízipóló Suli vidék II-es együttese a második fordulóban két meccset játszik az újszegedi sportuszodában. A Piros csoportban 11.30-kor a listavezető Vojvodina ellen nyitunk, majd 13.30-kor a BVSC ellen zárunk. Eddig két meccset játszottunk a bajnokságban, mindkétszer vereséget szenvedtünk. A vasutasok eddig 1 pontot szereztek, bízunk benne, hogy mi is elkezdjük a pontgyártást.

Vasárnap három találkozó következik. Az I. osztályú utánpótlás-bajnokságban a Debrecent fogadjuk. 11 órakor azok a serdülők kezdenek, akik az elmúlt fordulóban Egerben 15-11-re nyertek. Jelenleg a 10. helyen állunk, 12 pontunk van. Ellenfelünk, a DVSE 15 ponttal a nyolcadik helyen áll.

12.15-kor a gyerekcsapat szeretné a pontjainak a számát gyarapítani. Az SZVPS jelenleg 9 ponttal a 11. a tabellán, míg a Debrecen 6 ponttal a 13.

13.30-kor az ifik zárják a szegedi fordulót. A DVSE az élmezőnyhöz tartozik, 24 ponttal az előkelő negyedik pozíciót kaparintják meg. Mi a 13. helyen állunk, 6 pontunk van.

Bízunk benne, hogy az SZVPS-család ismét megtölti az újszegedi sportuszoda lelátóját, mert minden tapsra, minden hangra nagy szükségünk lesz.

Hajrá SZVPS!

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!