Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Vereséggel indult számunkra az országos serdülő bajnokság nyolcas döntője, azaz Final8. Csapatunk az ob egyik esélyese, a KSI ellen kezdett a negyeddöntőben. A fővárosaik végül 15-6-ra győztek le bennünket, de a második és a negyedik negyedben alaposan megnehezítettük a dolgukat, remek gólokat szereztünk.

Jó volt ismét meccshangulatban medencébe szállni, az SZVPS-család remek hangulatot teremtett. Zúgott a „Hajrá, Szeged!”, és ez nagyon jól esett a lelkünknek. A KSI megmutatta, hogy miért a torna egyik esélyese, minden hibánkat könyörtelenül büntetett. Azért nekünk is akadtak szép dolgaink, remek védéseink, támadásaink, góljaink, amelyek erőt adnak a folytatáshoz,

Ezzel a vereséggel eldőlt, hogy az 5-8. helyért küzdünk tovább, szombaton 13 órakor szállunk legközelebb harcba a Tiszavirág Sportuszodában.

SZVPS–KSI 6–15 (1–6, 2–3, 0–3, 3–3)
Serdülő Final8, negyeddöntő, Szeged, Tiszavirág sportuszoda, 100 néző. Vezette: Berki, Pásztor.
SZVPS: Gyovai – Leinweber O., Meleg R. 2, Horváth V., Molnár Manó 2, Pörge zs. 1, Lengyel P. Csere: Magony (kapus), Nagyvári, Körmendi, Körtvélyessy, Molnár Hugó, Kozma, Sallai. Vezetőedző: Juhász Zsolt.