Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Péntektől vasárnap mi, azaz Szeged lesz a házigazdája a serdülő országos bajnokság nyolcas döntőjének. Komoly kis esemény elé nézünk, és ami örömteli, ennek a Final 8-nak a résztvevője a Szegedi Vízipóló Suli együttese is. Juhász Zsolt vezetőedző és a gyerekek már gőzerővel készülnek a viadalra. Klubunk elnökével, Mód Péterrel beszélgettünk.
 
– Ez egy nagy ünnep lesz!
– Ez tényleg az! Ebben a nehéz helyzetben, amelyet már hónapok óta megélünk, bizony jó lesz egy ilyen eseménynek a házigazdája lenni. Kicsit ezen a hétvégén mi leszünk hazánk vízilabda fővárosa, visszatérhet az élet a medencébe, a lelátóra. Izgalommal várom az eseményt.

– Mit vár csapatunktól, az SZVPS fiataljaitól?
– Nagy öröm számunkra, hogy a srácok kiharcolták a Final 8-ban való részvételt. Már ez egy nagyszerű teljesítmény volt, hiszen a keret nagy része jóval fiatalabb, nagyon sok olyan játékosunk van, aki 2005-ben született. Minden meccsen jellemző rájuk a harcosság, és hogy egy pillanatra sem adják fel. Bízom benne, hogy ezt most is megmutatják, hazai medencében, végre szurkolók előtt játszhatnak ebben a csodaszép létesítményben, a Tiszavirág Sportuszodában.

– Visszatérhetnek a nézők a lelátóra, ez mindenképpen jó hír!
– Igen, jó lesz végre meccshangulatban medencébe ugrani. Aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik, be tud jönni az eseményre.

– Várja már az eseményt?
– Szerintem minden vízilabdabarát számára nagy öröm, hogy egy ilyen rangos eseménnyel zárjuk ezt az idényt. Kiváló klubok csatáznak majd egymással a végső győzelemért. Éppen azért vagyok én is boldog, mert az SZVPS fiataljai ennek a mezőnynek a tagjai. Nagyon szurkolok majd a srácoknak, hogy sikeresek legyenek! Hajrá, SZVPS!
 
Fontos információ: A háromnapos bérlet 2 ezer forintba, a napi jegy ezer forintba kerül.
 
Fotó: Szokodi László