Mercedes-Benz Gyár-kupa

Csütörtöktől szombatig az újszegedi sportuszodában öt csapat csatázik a Mercedes-Benz Gyár-kupáért. A 2006-os korosztály körmérkőzéses rendszerben küzd a nemzetközi tornán.

A Pharmacoidea Szegedi Vízipóló Suli, a Legrand Szentes és a Csongrád mellett két német együttes, a Baden-Württemberg és a Süddeutschland szerepel.

Az első két napon délelőtt és délután rendeznek meccseket, szombaton a zárónapon délelőtt lesznek találkozók, amelyeket szurkolóink ingyen nézhetnek meg.

Csapatunk, Éles Vilmos együttese, a Pharmacoidea Szegedi Vízipóló Suli gőzerővel készül, szeretne minél eredményesebben szerepelni a hazai rendezésű viadalon. A fiatalok két fronton is harcolnak, hiszen a vidékbajnokság mellett a Markovits Kálmán gyermekbajnokság küzdelmeiben rendre harcba szállnak.

 

Egy biztos, hogy minden anyukára, apukára, testvérre, rokonra, nagymamára, nagypapára és barátra szükségünk lesz, mert az SZVPS-család minden tagja hihetetlen erőt tud adni nekünk minden meccsen.

Köszönjük a Mercedes-Benz gyár támogatását, hiszen hosszú idő után rendezhetünk Szegeden nemzetközi viadalt, amit a Pharmacoidea Szegedi Vízipóló Suli 2006-os csapata nagyon vár.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!