Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Újabb izgalmas hétvége vár ránk. A Szegedi Vízipóló Suli ifjúsági együttese péntektől vasárnapi a budapesti Final8 résztvevője. Az ifik is ott szerepelnek az ország legjobb csapatai között, ami hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket. Pénteken 19.45-kor a Vasas lesz az ellenfelünk, tét a legjobb négy közé jutás.

 – Edzünk, készülünk, azért nem indult problémamentesen a hét, hiszen Berkó Ákos beteg lett, de bízom benne, hogy péntekre már rendbe jön, és a csapat rendelkezésére áll – kezdte a beszélgetést Lehmann István, az SZVPS ifi vezetőedzője.

– Fontos lesz, hogy mentálisan felkészüljünk, lelkileg rendben legyünk. Hétfőn még a serdülőink pihentek, keddtől már teljes csapattal gyakorolhattam, remek a hangulat, mindenki átérzi, hogy komoly kihívás, komoly feladat előtt áll. Csak pénteken kelünk útra, délben közösen ebédelünk, utána elfoglaljuk a szállást, majd lesz egy rövid pihenő. Mit várok a Vasas ellen? Komoly küzdelmet, az alap- és középszakaszban is csak egyetlen góllal győztek le bennünket, szoros volt az eredmény. Ellenfelünknél is több serdülő korosztályú játékos szerepel. Egy biztos, hogy kettőzött erővel szállunk medencébe, azért utazunk a nyolcas döntőre, hogy minél jobb eredményt érjünk el, és a fiúkat látva, biztos vagyok abban, hogy egy harcos, végig küzdő csapat képviseli majd a klubot – zárta a gondolatot Lehmann István.

Az országos ifjúsági nyolcas döntő pénteki programja:

16 óra: KSI vs Eger
17.15: UVSE vs Pécs
18.30: BVSC vs FTC
19.45: Vasas vs SZVPS