Közösségépítés, élmények, bronzérem – ez a HaBaWaBa

Fantasztikus sikerrel zárta az SZVPS U11-es csapata a HaBaWaBa nemzetközi utánpótlás vízilabdatornát. Páll Bence és Rau Zoltán tanítványai az előkelő harmadik helyet szerezték meg, és térhettek haza Olaszországból bronzéremmel. 120 csapat közül jutottak be a legjobb négy közé. Összesen 13 meccset játszottak a gyerekek, 11-szer nyertek, egyszer döntetlent értek el, és egyetlen vereséget szenvedtek.

– Hatalmas élmény volt – kezdte a beszélgetést Páll Bence, a U11-es csapat mestere -, ezt csak az tudja, aki egyszer belekóstol ebbe a légkörbe. Nagy köszönet jár két edzőkollégámnak, Lengyel Gábornak és Varga Péternek, hiszen három csapatból alakult végül ki a Lignanóban szereplő keret. Meccsről meccsre fejlődtünk, hihetetlen változáson ment át mindenki. Nagyszerű dolog volt ennyi időt együtt tölteni, megismerni egymást. Igazi közösségépítő jellege van ennek a tornának. Nagyon ügyesek voltak a srácok, büszke voltam rájuk, élményekkel telve tértünk haza.

A csapat tagjai: Bakó Zoltán, Biliczki Márk, Darvasi Kornél, Gedra Botond, Gombos Dominik, Gombos Donát, Holczer Kenéz, Laczi Dávid, Nagy Bercel, Nové Benedek, Mód László, Pörge Regő, Seres Sámuel, Szőke Botond, Nagy Konstantin.

A héten az SZVPS U13-as csapata küzd Linganóban, a HaBaWaBán.

Hajrá SZVPS! Szép volt fiúk!

 

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!