Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Remekül indult az I. osztályú utánpótlás bajnokság, mindhárom csapatunk győzelemmel kezdett. A serdülők kezdtek a DVSE ellen, és nyertek magabiztosan. A gyermek korosztály sem hagyott esélyt, 12 gólos sikert könyvelhettek el. Az ifik szoros csatában nyertek, végig magabiztosan vezettek.

Folytatás szeptember 13-án (vasárnap) ismét itthon, a BVSC-t fogadjuk.

Gyermek:

Szegedi Vízipóló Suli-Debreceni VSE 22-10 (7-4, 6-2, 5-1, 4-3)
SZVPS:
Vadkerti – Oláh 2, Lalia 2, Dudás 3, Mádai, Mucsi 2, Szabó B. 9. Csere: Darvasi 1, Tremmel 1, Tatár, Juhász 2, Balog, Mikházi Á., Szilágyi (kapus).

Kiss Csaba vezetőedző: – Támadásban volt dinamika a játékunkban és sok könnyű gólt tudtunk lőni lefordulásból és centerből. Hátul viszont sokat hibáztunk, a 10 kapott gól nagyon sok. Sokkal határozottabban és fegyelmezettebben kell védekezünk a szoros emberfogásban.

Serdülő:

Szegedi Vízipóló Suli-Debreceni VSE 21-14 (4-2, 4-2, 6-7, 7-3)
SZVPS: Gyovai – Meleg, Horváth 1, Körtvélyessy 3, Pörge 3, Molnár L., Leinweber O. 8. Csere: Nagyvári 1, Körmendi 2, Molnár B. 1, Lengyel. Kozma 1, Sallai 1, Magony (kapus).

Juhász Zsolt vezetőedző: – Örülök a győzelemnek! Jól működött a zónánk. Viszont koncentráltabbnak kell lennünk, sok volt a kihagyás.

Ifjúságiak

Szegedi Vízipóló Suli-Debreceni VSE 12-11 (3-3, 3-2, 4-2, 2-4)
SZVPS:
Katona Bálint – Berkó, Lakatos 7, Szporny, Antal 3, Mikházi Zs. 1, Kresák. Csere: Tanács 1, Savanya, Katona Barnabás, Pörge, Körmendi, Lengyel.

Lehmann István vezetőedző: – Örülök a sikernek, nagyon fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük a szezont! A harmadik negyedben domináltunk és a negyedik negyed elején eldönthettük volna a meccset, de sajnos kihagytuk a ziccereinket, ezért izgulhattunk a végjátékban…. Gratulálok a Csapatomnak!