Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Ezüstérmes lett az SZVPS serdülő a Magyar Kupában. Kiváló eredményt értek el a fiatalok, akik hatalmas csatában szenvedtek vereséget a döntőben a Vasastól. A csapat mesterével, Juhász Zsolttal beszélgettünk.

– Hogy élted meg az MK négyes döntőt, a második helyet?
– Nagyon örülök, ez egy nagyon szép siker. Persze, a helyén kell kezelni, de mindenképpen nagy öröm. Maradt egy kis hiányérzetem, de összességében elégedett vagyok. Nagyszerű dolog volt a négyes döntőben szerepelni, és ezüstéremmel hazatérni.

– Mi volt a legnagyobb plusz, amit visszakaptál?
– Rengeteg ilyen volt! Ez a sorozat megmutatta, hogy jó úton járunk, amit csinálunk az eredményre vezet. Rengeteg tanulsággal szolgált, amiből tudunk tovább építkezni. Nagyon jó volt megtörni ezekkel a meccsekkel a felkészülést, élesben gyakorolni, felkészülni a bajnokságra. Ügyesek voltunk, de ez elmondható az ifikről is, akiknek a négybe jutása egyetlen gólon múlott. Sajnáltam őket, mert közel voltak ahhoz, hogy ők is a négybe kerüljenek.

– Milyen érzés magatok mögött tudni az SZVPS-tábort?
– Nagyon sokat segítenek nekünk. A bajnoki meccseken is hatalmas buzdítást kapunk, hihetetlen jó érzés így vízilabdázni. Nagy-nagy köszönet jár ezért mindenkinek!