Jobb volt a Szolnok

Vasárnap hazai medencében fogadtuk a jó erőkből álló Szolnok együttesét. Alföldi rangadót vívtunk! Nem sikerült nyernünk, a serdülő- és a gyerek csapat is nagy csatában vereséget szenvedett. Az ifik egy későbbi időpontban játsszák le a meccsüket.

Serdülő:
SZVPS-Szolnoki Dózsa 9-12 (2-5, 2-3, 4-3, 1-1)
SZVPS: Magony – Leinweber O. 4,Meleg 1, Körmendi, Horváth, Körtvélyessy 2, Pörge 2. Csere: Nagyvári, Lengyel, Sallai, Molnár L. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

Juhász Zsolt: – Kemény mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló Szolnok ellen. Lefordulásaikkal vertek meg minket, ami számomra elfogadhatatlan. Támadásainkból hiányzott a ritmus, és a lövéseink is pontatlanok voltak. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk maradt kihasználatlanul, ezek a hibák vezettek a vereséghez.

Gyermek:
SZVPS-Szolnok 6-9 (2-1, 0-3, 3-1, 1-4)
SZVPS: Vadkerti – Oláh 1, Lalia, Dudás 1, Mádai 1, Balog 2, Szabó B. Csere: Tremmel, Juhász, Piti, Darvasi 1, Mikházi, Tatár. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Kiss Csaba: – Támadásban gyámoltalanok voltunk. Kimaradt sok-sok emberelőny, büntető és jó pár ziccer. Ezek nagyon hiányoztak, hiszen 6 lőtt góllal nem lehet mérkőzést nyerni. A legjobban mégis az bosszant, hogy keveset kaptam vissza abból, amit megbeszéltünk és gyakoroltunk.

 

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!