Játékosan készülnek Páll Bence tanítványai

Kőkemény napokon vannak túl a csapataink. Gőzerővel készül minden korosztály az előttük álló feladatokra. Páll Bence csapatát, az SZVPS Vidék IV-est lestük meg az egyik edzésen.

– Rendszeresen tizenkilenc gyerek jár az edzésekre. Főleg 2008-ban született gyerekek alkotják a keretet, de 2009-es és 2010-as fiatal is van a keretünkben van. Napról napra ügyesebbek a srácok. Ebben a korban még rengeteget úszunk, ilyenkor szerzik meg a jó alapot, amire a későbbiekben építhetünk. Persze, a monotonságot sokszor törjük meg, és kerül elő a labda. Ilyenkor játékos jellegű feladatokat végzünk – mesélt a napi munkáról az SZVPS Vidék IV mestere, Páll Bence.

– A Vidék IV-es bajnokságban szerepelünk. Számomra és a klub számára sem az eredmény a fontos, hanem az, hogy mindenki szerepet kapjon, rendszeresen játsszon. A kisebbek még többször szerepelnek a Baby-bajnokságban is. Mindenki nagyon szorgalmas, sokat fejlődik, szeretnek sportolni, szeretnek vízilabdázni. Ez nagyon fontos számomra és a Szegedi Vízipóló Suli számára is – zárta a gondolatait Páll Bence edző.

Fotó: Szokodi László


https://www.instagram.com/p/B7jK3EFpUpI/?igshid=15zkf3kjwyi8i

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!