Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Miközben izgalommal készülünk a szombati SZVPS családi napra, két csapatunkra is komoly kihívás vár. A Magyar Kupában következnek a negyeddöntők, a továbbjutás egy meccsen dől. Jó hír, hogy mindkét korosztályos csapatunk, az ifjúságiak és a serdülők is hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában szállnak harcba.

Az ifik, szombaton (szeptember 4.) 16 órakor a Miskolc együttesét fogadják. Lehmann István együttese remekül zárta a csoportkört. A B jelű csoportban veretlenül végzett az élen. A Szolnokot Szegeden 12-9-re, az YBL-t idegenben 14-6-ra győztük le. Az újabb hazai meccsen a Kecskemét ellen kiszakadt a gólzsák, 20-5-re diadalmaskodott az SZVPS. Az utolsó fordulóban, a megyei rangadón egy pillanatig nem volt kérdés, hogy ki nyeri meg a meccset, a szegedi fiúk nagyon odatették magukat, így 15-5 lett a javunkra. A héten mindenki komolyan készült, így bizakodva várjuk a szombati találkozót.

Lehmann István vezetőedző várakozása: – Nagyon erős Miskolc látogat hozzánk. Jó erőfelmérő lesz a bajnokság előtt ez a mérkőzés. Bátor, vagány játékot várok a fiúktól, és ha megvalósul, biztos jó meccset játszunk majd. Ezúton is szeretném megköszönni, a kollégáimnak, elsősorban Zsoltinak, hogy munkájukkal segítenek, amíg az U17-es válogatott mellett dolgozom!