Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Mindhárom I. osztályban szereplő csapatunk győztesen hagyta el a medencét a Kaposvár elleni hazai bajnokin. Győzelmekkel búcsúztunk a 2020-tól.

Ifjúságiak:
SZVPS-Kaposvár 10-8 (1-1, 4-3, 4-2, 1-2)
SZVPS: Katona Bálint – Berkó, Lakatos 6, Szporny, Antal 2, Mikházi Zs. 2, Horváth V. Csere: Katona Barnabás, Savanya, Tatár B., Meleg, Tanács, Körmendi. Vezetőedző: Lehmann István.
Lehmann István: – A kötelező győzelem mindig nehéz, főleg egy ilyen hektikus év zárásaként! Le a kalappal a Fiúk előtt! Rengeteg dogoztak, küzdöttek az elmúlt időszakban.

Serdülő:
SZVPS-Kaposvár 6-5 (2-0, 2-3, 1-0, 1-2)
SZVPS: Gyovai – Meleg 1, Körmendi, Horváth V. 2, Körtvélyessy, Molnár B. 2, Molnár L. Csere: Magony (kapus), Seres, Nagyvári, Pörge, Lengyel, Kozma, Sallai. Vezetőedző: Juhász Zsolt.
Juhász Zsolt: – Mindent elmond a támadójátékunkról az, hogy a közepes védekezésünk nyerte meg a mai meccset. Hiányzott a sebesség, az iram, de a győzni akarás tüze is csak pislákolt ma, ami többet nem fordulhat elő!

Gyermek:
SZVPS-Kaposvár 8-7 (2-1, 1-1, 2-3, 3-2)
SZVPS: Vadkerti – Tremmel, Oláh, Lalia 3, Juhász, Dudás, Mádai 3, Szabó B. 1. Csere: Tatár Cs., Balog, Mucsi 1, Darvasi, Mikházi Á. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Kiss Csaba: – Nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. Rengeteg rossz döntést hoztunk, főleg emberelőnyben. Sok ziccer is kimaradt, ha pontosabban vagyunk, kinyithattuk volna a meccset a második, vagy harmadik negyedben.