Fodor Ádám: jó erőfelmérő lesz az első meccs

Az SZVPS serdülőcsapata lesz az első, vasárnap 10 órakor a BVSC otthonában Fodor Ádám együttese játssza az első bajnokit az I. osztályú fiú bajnokságban. A trénerrel beszélgettünk.

– Milyen Hódmezővásárhelyen edzeni?

– Kimondhatatlanul jó! Végre elkezdtünk dolgozni, azt tudjuk gyakorolni, amit szerettünk volna. Most már ideális körülmények között készülhetünk.

– Hogy sikerült a csapatod felkészülése?

– Kétszer edzőtáboroztunk a nyáron, Kikindán és Szolnokon szerepeltünk egy-egy erős tornán, így a kezdeti időszak rendben volt. Azért a játékunkon látszott, hogy nem tudunk normálisan edzeni, gyakorolni, de mindenképpen hasznos volt a felkészülési időszak.

– Milyen célt tűztél ki a csapat elé?

– Szeretném, ha a középmezőny elején végeznénk. Megvannak azok a riválisaink, akikkel biztos, hogy komoly és kiélezett meccseket vívunk majd. Van egy-két kiemelkedő fővárosi csapat, akik erős kerettel rendelkeznek.

– Milyen játékerőt képvisel az első ellenfél, a BVSC?

– Láttuk őket a nyáron, igaz, nem játszottunk velük. Bátran kijelenthetem, hogy a serdülőbajnokság egyik esélyese ellen kezdünk. Még mindig nem teljes a keretem, akad 1-2 betegem. Jó erőfelmérő lesz az első meccs, dolgozunk, tesszük a dolgunkat, mert szeretnénk majd a riválisok ellen győzelmeket begyűjteni.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon tudjad követni az eseményeket!