Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Az I. osztályú utánpótlás bajnokságban a Ferencváros csapatát fogadtuk. A serdülők nyertek, az ifi- és a gyerekcsapat viszont nagy különbségű vereséget szenvedett.

Serdülő:
SZVPS-FTC 11-10 (2-3, 3-1, 2-2, 4-4)

SZVPS: Magony – Leinweber O. 4, Meleg 1, Körmendi, Horváth V. 1, Pörge 4, Molnár L. 1. Csere: Gyovai (kapus), Körtvélyessy, Lengyel, Sallai, Kozma, Molnár B., Seres. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

Végig izgalmas, kiélezett meccset vívtunk a Ferencváros ellen. Szerencsére jól bírtuk a hajrát, így 11-10-re sikerült nyernünk a zöld-fehérek ellen.

Juhász Zsolt (serdülő):
– Gratulálok a fiúknak! Alázattal dolgozunk tovább, hogy sok ilyen meccsünk legyen.

Gyermek
SZVPS-FTC 6-21 (2-5, 3-5, 0-7, 1-4)
SZVPS: Vadkerti – Tremmel, Oláh, Lalia, Dudás, Mucsi, Mádai 2. Csere: Vecsernyés (kapus), Tatár Cs., Moore, Juhász, Leinweber B., Szabó B. 3, Piti 1. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Nem volt esélyünk, még az első félidőben jól tartottuk magunkat, azonban a harmadik és negyedik negyedre teljesen szétestünk, és súlyos, 21-6-os vereséget szenvedtünk.

Kiss Csaba (gyermek): – Gyáván és hitehagyottan játszottunk, méltatlan volt ez a játék az eddigi eredményeinkhez. A legjobban az bánt, hogy a játékosok egymást sem tisztelték a mérkőzés alatt. Az ellenfelet annál inkább…

Ifjúságiak:
SZVPS-FTC 2-17 (0-5, 0-3, 1-6, 1-3)

SZVPS: Susnjar – Lakatos 1, Szporny, Savanya, Antal 1, Mikházi Zs., Horváth V. Csere: Katona Bálint (kapus), Katona Barnabás, Berkó, Tatár B., Hováth D., Leinweber O., Pörge. Vezetőedző: Lehmann István.

Azzal előzetesen is tisztában voltunk, hogy a Fradi jobb csapat. Sajnos, nem sok minden sikerült, így esélyünk sem volt ellenük.

Lehmann István (ifjúsági): – A Fradi, a játék minden elemében felülmúlt bennünket. Gratulálunk Nekik!

Fotó: Szokodi László