Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Ilyen is régen fordult elő, az elmúlt hétvégén nem játszottak meccseket az SZVPS korosztályos csapatai. Szünet volt a bajnokságban, de az élet nem állt meg nálunk, hiszen kőkemény edzéseken vettek részt a fiatalok.

Az elmúlt vasárnap pedig büszkék voltunk arra, hogy két SZVPS-nevelés döntő érdemeket szerzett abból, hogy az OB I-es felnőtt bajnokságban a Szegedi VE 9-6-ra nyerjen Miskolcon. Lakatos Soma kétszer, míg Leinweber Olivér egyszer vette be a borsodiak kapuját. Igazi példa lehet mindenki számára a két játékos, hogy kemény, céltudatos munkával ilyen szép sikereket lehet elérni.

Serdülőink pedig csapatépítő programom vettek részt. Vasárnap délután a Szeged Csanád Grosics Akadémia-Vasas NB II-es labdarúgó-mérkőzést szurkolták végig. Remek volt a hangulat, a háromezer szegedi szurkoló parádés atmoszférát teremtett, nekünk pedig jól jött ez a kikapcsolódás.

És akkor vissza az edzésekhez. Lehmann István szakmai igazgató elmondta, hogy a bajnoki szünet jó volt arra, hogy egy mini alapozást beiktassanak a felkészülésbe. Ez jól sikerült, mindenki nagyon odatette magát.

Vasárnap folytatódik az I. osztályú utánpótlás és A2-es bajnokság. Az SZVPS I. a Ferencváros vendége lesz, míg második csapatunk itthon szerepel. A BFSE lesz az ellenfelünk. A serdülők 10 órakor, a gyermek 11.15-kor, míg az ifik 12.30-kor kezdenek a Tiszavirág Sportuszodában.

Szombaton sem maradunk meccs nélkül, az E.ON OB I-ben a Szegedi VE a Ferencvárost fogadja 17 órakor. Remek csapat érkezik a Tiszavirágban, több magyar válogatott játékossal a soraiban. Érdemes lesz családi programnak beiktatni ezt a bajnokit is.