Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

A hétvégén elfoglaljuk a Tiszavirág Sportuszodát! Ez nem elírás, hiszen hat meccset is játszunk a csodás sportkomplexumban.

Kezdjük a felnőttekkel: a Szegedi VE, amelynek a soraiban több Szegedi Vízipóló Suli nevelés is helyet kap, szombaton 19 órakor az E.ON OB I-ben a Debrecent fogadja. A csapat arra készül, arra hajt, hogy megszerezze első győzelmét az új létesítményben.

Szombaton délelőtt és kora délután is birtokba vesszük majd a medencét. A Délkelet Baby I. szegedi fordulójában két meccset is játszunk. 10 órakor a KESI, 16.20-kor a Újszilvás lesz majd az ellenfelünk – jó hír, hogy ezeket a meccseket is élőben lehet majd követni.

Vasárnap folytatódik a küzdelem az I. osztályú utánpótlás bajnokság felsőházába., Itthon, a Tiszavirágban száll harcba a bajnoki pontokért az SZVPS. Ellenfelünk a jó erőkből álló a Pécs lesz. A serdülők 10.30-kor, a gyermek 11.45-kor, míg az ifik 13 órakor kezdenek. Az SZVPS YouTube-csatornáján élőben lesz követhető mindhárom találkozó.

A hazai meccsek mellett két csapatunk is útra kel, méghozzá Budapestre. Szombaton játszik mindkettő. A Budapest gyermek I-ben 16.30-kor az OSC 2. ellen mérkőzünk, míg a Budapest gyermek III-ban 13.30-kor a KSI-vel. Komoly kis meccsek várnak ránk.

Fotó: Szokodi László