Szegedi Vízipóló Suli hivatalos honlapja

Remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt 13-10-es vereséget szenvedtünk az Eger ellen az országos serdülő bajnokságban, az ötödik helyért lejátszott meccsen, így a hatodik helyen zártuk a Final8-at.

Szegedi Vízipóló Suli-Eger 10-13 (1-2, 2-4, 3-5, 4-2)
Országos serdülő bajnokság, Final 8, az 5. helyért, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző.
SZVPS: Gyovai – Leinweber O. 1, Meleg R. 1, Körmendi Z. 3, Horváth V. 1, Körtvélyessy V., Pörge Zs. 2. Csere: Magony (kapus), Seres, Molnár Manó 1, Lengyel P., Molnár Hugó, Nagyvári, Sallai 1. Vezetőedző: Juhász Zsolt.

Az utolsó meccsen is küzdöttünk, hajtottunk, de az erősebb és idősebb Eger a második negyedtől kézben tartotta a meccs irányítását. Az első negyedben még sikerült egyenlítenünk, azonban az utolsó pillanatokban gólt kaptunk, így ellenfelünk nyolc perc után 2-1-re vezetett. A második és harmadik negyedben a hibáinkat könyörtelenül kihasználta az Eger, pedig kapusaink remekül védtek. Az utolsó negyedben is tolt előre bennünket az SZVSP-család. Hihetetlen, hogy mennyit jelentett az ő buzdításuk. Nem is adtuk meg magunkat, szépen jöttünk fel, így egyre szorosabb lett az eredmény. Ami örömteli, hogy szép akciógólokat szereztünk. A vége 13-10 az Egernek, de az a vastaps, amit a meccs végén kaptunk, az az egész évnek az elismerése volt, mert szépen zártuk a 2020-2021-es idényt.

A Final8 végeredménye: 1. KSI, 2. UVSE, 3. BVSC, 4.Pécs, 5. Eger, 6. Szegedi Vízipóló Suli, 7. Vasas, 8. FTC.